Natuurlijke uitstraling
Vorstbestendig
Kleurvast

 

Slijtvast
Maatvast
Geen krassen
Geen vlekken
Geen groene aanslag

 

Niet extreem glad
Duurzamer
Gemakkelijk schoon te houden
Binnen dezelfde tegels als buiten mogelijk

 natuursteenhelmond tegels

NatuursteenHelmond
2e Tussendijk 3
5705 CE Helmond
Tel. 06-53773469
web:   natuursteenhelmond.nl

Voor Natuursteen en Keramische tegels.


van rossum tegels

Van Rossum tegelwerken B.V.
Amsteleindstraat 27C
5345HA Oss
T 0412 – 624 690

web:    vanrossumtegels.nl

Onze schitterende showroom is onlangs uitgebreid, Daarnaast bieden wij u nog een groot assortiment wand/vloertegels en alle tegelbenodigdheden zoals tegellijm en voegsel aan. welke wij uit voorraad kunnen leveren. Deze zogenaamde ‘’pallet verkoop’’ biedt u het voordeel dat u de tegels direct mee kan nemen en dan ook direct aan de slag kunt. En kunnen wij deze tegels en hulpmaterialen tegen zeer scherpe prijzen aan u aanbieden.

Bij ons kunnen particulieren, aannemers en architecten volop inspiratie op doen. Ook onze ruime collectie wandtegels zijn hier te bekijken. Ons verkoopteam staat klaar om u van advies en tips te voorzien. Wil je liever thuis rustig kijken of de tegel bij de rest van uw interieur past? Dat kan.


leenders Tegels

Leenders Design
Dr. Nolenslaan 122
6136 GV Sittard
Tel. +31 (0) 46 458 10 51
web:   leendersdesign.nl

Bij Leenders Design kunt u terecht voor prachtige badkamers, schitterende keukens en een ruim assortiment aan keramische wand- en vloertegels. Onze ruime showroom te Sittard van ca. 1.200 m2 is ruim en overzichtelijk opgezet en ons enthousiast verkoopteam zorgt voor duidelijk en eerlijk advies!