eiffelgres greigetone

Eiffelgres - Greigetone


Eiffelgres wordt in 2001 opgericht als onderdeel van de GranitiFiandre Spa groep en is gespecialiseerd in de productie en verkoop van full body porcellanato tegels.
Al vanaf het prille begin heeft zij een belangrijke plaats weten te veroveren op het internationale toneel van architectonisch ontwerpen en de markt van bouwproducten van hoge kwaliteit.

eiffelgres greigetone 2

Een programma met meerdere collecties, elk met verschillende kleurschakeringen, het resultaat van geavanceerd onderzoek en technologie. In het dagelijks taalgebruik heeft het woord “toon” verschillende betekenissen, maar duidt ook op de mate van modulatie van geluid of op de stemhoogte. Er bestaat dan ook een belangrijk verschil tussen een hartelijke en een dreigende toon. In de schilderkunst wordt daarentegen met “toon” de mate van helderheid van een kleur bedoeld, wat niet moeilijk te constateren valt als we het contrast tussen matte en glanzende, felle en doffe kleuren waarnemen. Tenslotte zijn er de tussenliggende tonen, en dat is waar Greigetone op wijst.

eiffelgres argent 1

Argent is een Eiffelgres product met de unieke kleur die bijzonder geschikt is voor eigentijdse architectonische projecten en woonkamervloeren

Dankzij het gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technieken geeft het de rijkdom van natuursteen weer.

marazzi treverkever 1

Hout heeft van nature een warme uitstraling. Dit in tegenstelling tot een keramisch product. Met keramisch hout profiteer je van de voordelen van een keramische vloer, maar behoudt je die warme sfeer.
Tegelvoeren staan bekend om hun duurzaamheid en gemak in onderhoud.

 

Waarom houtlook tegels?
Voordelen:
Het is niet van echt te onderscheiden