brabant tegels shop Eindhoven

Brabant BV

Croy 34
5653 LD Eindhoven
Industrieterrein De Hurk
Tel: +31 (0)40 2520584
website: brabanttegels.nl

 

Brabant BV biedt u een ruime collectie wand- en vloertegels, keramisch parket, tegelstroken en mozaïek. Ons team van tegelzetters bestaat uit eigen, vakbekwame medewerkers die de nodige jaren ervaring hebben opgedaan in zowel het lijmen van tegels als het aanbrengen van tegels in specie. Desgewenst kunnen wij ook het uitbreken van uw bestaande tegelwerk en het aanleggen van vloerverwarming voor u verzorgen.

COLLECTIE
Om u een juiste beeldvorming te kunnen geven, hechten wij veel waarde aan de inrichting van onze showroom waarin u de tegels zelf kunt zien, voelen en ervaren. Onze showroom van 600m² biedt u een ruime sortering wand- en vloertegels, keramisch parket, handgemaakte Portugese tegels, mozaïek en tegelstroken in vele maten en prijsklassen. De collectie biedt ruimschoots ideeën om uw huis een persoonlijk karakter en een eigen stijl te geven. Tevens beschikken we altijd over een voorraad interessante aanbiedingen en restpartijen tegen zeer scherpe prijzen.

Met onze collectie tegels kunt u elke gewenste sfeer creëren; van huiselijke gezelligheid tot klassiek, van mediterrane warmte tot trendy. Bovendien zijn tegels duurzaam, onderhoudsvriendelijk, uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming en kunnen ze op veel plaatsen en manieren worden toegepast.