tegel outlet amstelveen

 

Tegeloutlet Amstelveen
Bouwerij 87
1185 XW Amstelveen
Tel: 020-3318224
website:  tegeloutletamstelveen.com

 

Wat is er te koop bij Tegel Outlet Amstelveen?
Bij ons kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft voor uw badkamer of tegelvloer. Een kleine opsomming van onze leverbare producten: Badkamermeubelen, Douchecabines, Inloopdouches, Radiatoren, Afvoergoten, Kranen, Badkamer accessoires, Regendouches, Wandtegels, Vloertegels, Tegelgereedschap, verwerkingsmaterialen zoals lijmen, voegmiddel en kit. Kortom een compleet pakket en praktisch alles is uit voorraad leverbaar!

Badkamertegels en vloertegels kopen bij Tegeloutlet Amstelveen
Wij leveren kwaliteit voor uw zuur verdiende geld. Iedereen doet een stapje terug maar wij doen er een schepje bovenop en gaan onder alle prijzen door.

Wie bij ons vloertegels, badkamertegels en sanitair koopt weet zeker dat de kwaliteit goed is en dat u nooit teveel betaalt voor uw badkamer of tegelvloer.

Grote partijen goedkope badkamertegels en vloertegels op voorraad
Door de samenwerking met diverse partners op het gebied van tegels en sanitair is het mogelijk om gezamenlijk zeer grote partijen goedkope tegels en goedkoop sanitair voor uw badkamer of tegelvloer in te kopen. Hoe groter de partijen des te voordeliger worden de prijzen zonder afbreuk te hoeven doen aan de kwaliteit. Dat houdt het leuk voor u maar ook voor ons! Wij hebben ook regelmatig restpartijen tegels welke tegen nog lagere prijzen de deur uit gaan.