wassink tegels outlet showroom

Wassink Vloeren en Tegels

Stadhoudersmolenweg 198
7317 AZ Apeldoorn
Telefoon: (055) 576 26 02
Fax: (055) 576 20 49
Website:   wassinkvloeren-tegels.nl


Inspiratie opdoen met keramiek en natuursteen. Veel mensen kiezen vandaag de dag voor tegels. Het is één van de populairste oplossingen voor vloer- en wandafwerking binnenshuis. Er zijn veel goede redenen om voor tegels te kiezen: Tegels zijn veelzijdig en kunnen bij vrijwel elke huisrenovatie of –installatieproject gebruikt worden. Ze staan schitterend in keukens en badkamers, maar kunnen ook prima dienen als alternatief voor vloerbedekking. Maar ook voor decoratieve doeleinden zoals de bekleding van muren en zelfs meubelen vormen tegels het ideale materiaal.Gijsberts BV Apeldoorn tegels
Gijsberts Keukens, Tegels & Sanitair
Vlijtseweg 190, Apeldoorn
BEL 055-5219175
website:   gijsbertsbv.nl


Gijsberts BV is gevestigd in Apeldoorn. Gijsberts is gestart in 1978 en al meer dan 25 jaar een begrip in Apeldoorn en wijde omgeving op het gebied van badkamers, keukens, tegels en sanitair.
Showroom
Onze showroom van ruim 5000 m² biedt u een fraai overzicht van ons leveringsprogramma. Wij zijn dealer van diverse topmerken op het gebied van keukens, tegels, badkamers, buitenspa’s en sauna’s.

Badkamers
Om uw droombadkamer te kunnen realiseren kunt u een keuze maken uit onze 50 badkameropstellingen die in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen staan opgesteld. Op sanitairgebied zijn alle topmerken leverbaar.
Badkamer ontwerp
Wilt u zelf een badkamerontwerp maken? Ga dan naar ons 3D badkamer ontwerptool. Aan de hand van de door u uitgezochte artikelen kan de verkoper voor u vrijblijvend een 3D computertekening maken. Indien gewenst kunnen wij voor u ook geheel vrijblijvend een offerte maken voor de installatie van uw totale badkamer.