verwijst ede handel tegels

Verwijst

Lorentzstraat 2-3,
6716 AD Ede
Telefoon: 0318-690922
Fax: 0318-643292
website:    verwijst.nl

Verwijst staat al ruim 50 jaar voor kwaliteit en professionaliteit. Ons assortiment tegels en sanitair is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste van Noord-Brabant. U hebt de keuze uit een indrukwekkende verscheidenheid aan tegels en sanitair. In onze showrooms vindt u veel van deze producten overzichtelijk gepresenteerd.

Vloertegels Wandtegels Keramisch parket Groot formaat tegels Vloerverwarming
Zetten van tegels
ONZE MERKEN Aparici Ariostea Casalgrande Padana Castelo Ceasar Cerdomus Imola Lea Mosa Porcelanosa Rak Villeroy & Boch

De nieuwste ontwikkeling op gebied van keramische vloeren zijn de houtstructuur vloeren. Ook wel keramisch parket genoemd. Onze houtlook tegels zijn toepasbaar als vloertegel en wandtegel en verkrijgbaar in talloze maten, structuren en kleurschakeringen. De mogelijkheden zijn eindeloos! In onze showrooms kunt u uitgebreid kennis maken met deze vloeren.

De warme uitstraling van een echte houten vloer met de gemakken van een keramische tegel zoals:

  • kras en slijtvast
  • het gebruik van vloerverwarming
  • geen onderhoud zoals bijv. schuren, impregneren of waxen
  • minimale voegbreedte

Keramisch parket is wat betreft kleur en structuur bijna niet van echt hout te onderscheiden. De tegels zijn bijna allemaal strak gesneden en daardoor met een smalle voeg te leggen. Hierdoor komt de echtheid van de vloer goed tot zijn recht en lijkt het nog meer op een echte houten vloer. Natuurlijk leveren wij ook de plinten. Ook is er de mogelijkheid om deze houtvloeren buiten te plaatsen

Verwijst levert diverse merken houtlook tegels. Ieder merk heeft haar eigen structuren, kleuren en maatvoeringen. Het nu al brede assortiment keramisch parket wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten. Komt u gerust eens langs en overtuig uzelf om deze fantastische vloeren te zien en te voelen.