tegels laminaat Hoofddorp

 

Tegels & Laminaat
Let op: wij werken uitsluitend op afspraak!
Showroomadres: Willem Brocadesdreef 168, 2132 PV Hoofddorp
Telefoon: 06 - 24 10 21 63
website:   tegelsenlaminaat.nl

Kwaliteitsvloeren voor de beste prijzen, dat is ons motto.. Onze klantbenadering is op de eerste plaats regionaal, ondersteund door onze showroom in Hoofddorp. Daarom staat klanttevredenheid voor ons op nummer 1. Met deze website en (binnenkort) met de webshop verruimt Tegels & Laminaat de focus ook naar een nationaal niveau.


Inmiddels voorzien wij particulieren, aannemers, projectontwikkelaars, bedrijfseigenaren, en vloerenwinkels van onze kwaliteitsproducten. Alle tegels en laminaatvloeren zijn uitsluitend van A-kwaliteit en 1e keus. Voor minder doen wij het niet! Niettemin verbaast menigeen zich over onze scherpe prijzen. Hoe doen wij dit? Door scherp en rechstreeks bij de distributeur in te kopen, én door onze showroom op afspraak geopend te houden.

Wij nodigen u van harte uit om onze collectie online te bekijken. Natuurlijk hopen wij u daarna in onze showroom te mogen verwelkomen. Bij het kiezen van een nieuwe vloer gaat u niet over één nacht ijs, speel daarom op zeker en bekijk het assortiment eerst met eigen ogen in onze showroom. Wij hebben tientallen kleuren, soorten en maten op voorraad. Tevens beschikken wij over eigen bezorg- en plaatsingmogelijkheden.

Vloertegels
Vloertegels zijn voor diverse ruimten een uitstekende oplossing met tal van voordelen! Keramische tegels zijn kras en stoot bestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. woning gekocht? Bent u bezig met een verbouwing of renovatie van uw bestaande woning? Zoekt u representatieve en kwalitatieve oplossing voor de vloer van uw bedrijfspand of winkelruimte?Wij helpen u graag voor het uitzoeken van tegels voor uw Badkamer, wc , woonkamer, bedrijfsruimte, winkelruimte of een andere ruimte! Bekijk hier ons zeer ruime assortiment aan vloertegels in diverse maten, kleuren en designs als Mat | Hoogglans gepolijst | Marmerlook | Natuursteenlook | Hardsteenlook. Bekijk tevens onze aanbiedingen en restpartijen voor bodemprijzen! 95% van onze vloertegels zijn gerectificeerd en maatvast oftewel hebben machinaal recht afgezaagde kanten waardoor u de voegbreedte kunt minimaliseren. Dit zorgt voor een Moderne uitstraling van uw ruimte. U kunt bij ons ook terecht voor Tegellijm, voegmiddel en andere toebehoren zoals siliconenkit. Tegelsenlaminaat Hoofddorp Levert uitsluitend 1e keus producten van internationale fabrikanten tegen eerlijke en betaalbare prijzen! Wij nodigen u uit in onze showroom voor vakkundig advies, kom langs in onze showroom te Hoofddorp voor een vrijblijvende offerte en overtuig u zelf!!