st pieter tegels tiburg butiker

St. Pieter
Broekhovenseweg 130d
5021 LJ, Tilburg
T: 013-5321304
F: 013-5360955
web:   st-pieter.nl

St. Pieter is de specialist op het gebied van badkamers, sanitair, tegels en natuursteen, gietvloeren, houten vloeren, betonlook vloeren en wanden en laminaat. Wij wensen u veel plezier met het opdoen van ideeën.

Met het zeer uitgebreide assortiment van St. Pieter is bijna alles mogelijk op het gebied van badkamers en vloeren en wanden voor thuis of kantoor. Uw wensen staan centraal.

Voor het eerst in de vtwonen huiscollectie: muur- en vloertegels! De vtwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Mat, glanzend, met en zonder subtiel grafisch dessin, houtprint of met een kleine afdruk van een huisje, hart of cirkel. De tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, dus óók voor de badkamer.

De nieuwste ontwikkeling op gebied van keramische vloeren zijn op het moment de houtstructuur vloeren ook wel keramisch parket genoemd. Onze merken houtlook tegels zijn niet alleen toepasbaar als vloertegel en wandtegel maar ook nog eens verkrijgbaar in talloze maten, structuren en kleurschakeringen. De mogelijkheden zijn eindeloos! In onze showrooms kunt u uitgebreid kennis maken met deze vloeren.

De warme uitstraling van een echte houten vloer met de gemakken van een keramische tegel zoals:

kras en slijtvast
het gebruik van vloerverwarming
geen onderhoud zoals bijv. schuren, impregneren of waxen
minimale voegbreedte
Keramisch parket is wat betreft kleur en structuur bijna niet van echt hout te onderscheiden. De tegels zijn bijna allemaal strak gesneden en daardoor met een smalle voeg te leggen. Hierdoor komt de echtheid van de vloer goed tot zijn recht en lijkt het nog meer op een echte houten vloer. Natuurlijk leveren wij ook de plinten. Ook is er de mogelijkheid om deze houtvloeren buiten te plaatsen.