Esco Vloeren Zoetermeer
Kleurlaan 10
2718 NA Zoetermeer
bel Esco: 040-2030500
website:   escovloeren.nl

Tegels
Bij Esco Vloeren vindt u een overweldigende collectie tegels. Zoekt u een vloertegel die de uitstraling van uw interieur versterkt? Een opvallende wandtegel? Of kiest u juist voor een bijzondere combinatie van een vloer- en wandtegel? Onze tegelspecialisten geven u graag advies.

Ruim assortiment tegels
Verbaas u over het ruime aanbod tegels bij Esco Vloeren. Kies uit de vele verschillende stijlen: klassiek, modern, mediterraans of minimalistisch. Uw smaak is bepalend. Zoekt u een tegel voor in de woonkamer, hal, keuken of badkamer? Bij Esco Vloeren vindt u tegels in de meest uiteenlopende kleuren en afmetingen. Een tegel vloer is gemakkelijk in onderhoud en bovendien zeer geschikt voor vloerverwarming.

Vloertegels
Kiest u voor een luxe afwerking van uw badkamer met een vloertegel van marmer? Wilt u binnen én buiten dezelfde vloertegel om uw huis en tuin te verbinden? Of kiest u voor het gemak van een mooie vloertegel in de keuken? Vloertegels zijn geschikt voor elke ruimte van uw huis. Bij Esco Vloeren vindt u een uniek assortiment tegels.

Voordelen vloertegels
Het aanbod vloertegels bij Esco Vloeren is zeer breed. Kleuren, afmetingen, legrichting en kwaliteit; er is enorm veel keus. Soms is het lastig om de juiste combinatie te maken met uw interieur. Onze tegelspecialisten helpen u graag verder met een deskundig en eerlijk advies. Vloertegels zijn:
Duurzaam
Geschikt voor vloerverwarming
Onderhoudsarm
Zeer slijtvast

Wandtegels
Bij Esco Vloeren vindt u een uitgebreid assortiment wandtegels. Ook voor bijzondere tegels in afwijkende maten bent u bij ons aan het juiste adres. Kiest u voor een reeks decoratieve tegels, stroken, voor een opvallende voeg of zoekt u een wandtegel met ingebouwd zeepbakje of toiletrolhouder? Esco Vloeren biedt u A-merk wandtegels voor een scherpe prijs.

Breed assortiment wandtegels
De tegelspecialisten van Esco Vloeren helpen u graag met een deskundig advies. En zoekt u naar de perfecte combinatie van een wandtegel en een vloertegel? Kom dan naar één van onze showrooms en laat u verrassen door het bijzondere aanbod tegels. Wandtegels zijn:
Hygiënisch
Gemakkelijk te onderhouden
Duurzaam